reklama - zainteresowany?

Bez glutenu. Bez wyrzeczeń. Natchnione przepisy dla bezglutenowców, wegetarian i całej reszty świata. Wydanie II rozszerzone - Sensus

Bez glutenu. Bez wyrzeczeń. Natchnione przepisy dla bezglutenowców, wegetarian i całej reszty świata. Wydanie II rozszerzone
ebook
Autor: Weronika Madejska
ISBN: 978-83-283-5003-8
stron: 240, Format: ebook
Data wydania: 2018-07-01
Księgarnia: Sensus

Cena książki: 19,95 zł (poprzednio: 39,90 zł)
Oszczędzasz: 50% (-19,95 zł)

Dodaj do koszyka Bez glutenu. Bez wyrzeczeń. Natchnione przepisy dla bezglutenowców, wegetarian i całej reszty świata. Wydanie II rozszerzone

Tagi: Sport i zdrowie

Jaka pyszna dieta!

  • innowacyjny przepis na zakwas
  • chleb bez grama drożdży
  • jeszcze więcej przepisów na każdą porę dnia
  • nowe receptury bez glutenu, mleka i jajek
  • przepisy tylko na naturalnych mieszankach mąki
  • zupełnie nową oprawę graficzną

Dieta bezglutenowa w "cudowny" sposób potrafi przywrócić zdrowie osobom z celiakią i innymi chorobami układu pokarmowego, ale może się stać prawdziwym koszmarem... i być nim do momentu, w którym uświadomisz sobie, że bezglutenowy nie znaczy koniecznie nijaki, niesmaczny czy mdły. Tę prawdę stara się przekazać na swoim blogu - a teraz także w kolejnym wydaniu książki - utalentowana eksperymentatorka kulinarna, która kilka lat temu sama musiała na zawsze odstawić gluten.

Książka Weroniki Madejskiej nie jest kolejną pozycją z wegetariańskimi przepisami dla bezglutenowców. Oprócz sprawdzonych receptur na pyszne potrawy znajdziesz w niej informacje na temat tego, jak się odnaleźć w świecie, w którym niemal wszystkie gotowe produkty zawierają gluten. Dowiesz się, jak upiec dobry chleb, przygotować pizzę, wrapy czy ciasto czekoladowe, a także jak modyfikować przepisy o zamienniki jajek, mleka i cukru. Odkryjesz spektrum interesujących smaków i fantastycznych aromatów doprawione szczyptą dobrego humoru i życzliwego zainteresowania problemami osób na różnych dietach. Z tą książką będzie Ci łatwiej zaakceptować własną sytuację i znaleźć w niej dobre strony. A jeśli nie musisz przejmować się glutenem, możesz po prostu poszukać tu natchnienia!


Weronika Madejska - rocznik 1996, obecnie studentka kulturoznawstwa. Autorka poczytnego, nagradzanego bloga Natchniona.pl i bestselleru Bez glutenu. Bez wyrzeczeń oraz książki z przepisami na bezglutenowe słodkości Słodkie sekrety. Jej pierwsze przepisy są efektem jej własnych zmagań z nietolerancją glutenu, ale w odpowiedzi na potrzeby Czytelników Weronika coraz częściej proponuje receptury bez innych alergenów. Prowadzi warsztaty i stara się tworzyć przestrzeń dla wszystkich, którzy chcą nie tylko zdobyć nowe umiejętności, ale też porozmawiać i wymienić się doświadczeniami. Marzy o własnym, zupełnie bezglutenowym lokalu z wysokim sufitem, ciepłą szarlotką i dobrą kawą.

Dodaj do koszyka Bez glutenu. Bez wyrzeczeń. Natchnione przepisy dla bezglutenowców, wegetarian i całej reszty świata. Wydanie II rozszerzone

 

Osoby które kupowały "Bez glutenu. Bez wyrzeczeń. Natchnione przepisy dla bezglutenowców, wegetarian i całej reszty świata. Wydanie II rozszerzone", wybierały także:

  • Wyzwanie: 30 dni bez alkoholu. Jak zmieni
  • Zakochaj się w bieganiu!
  • Paul Tergat. Biegaj z mistrzem
  • Mózg na detoksie. Oczyść swój umysł, by sprawniej myśleć, wzmocnić relacje i znaleźć szczęście
  • Jak karmić dzieci, by jadły chętnie i zdrowo

Dodaj do koszyka Bez glutenu. Bez wyrzeczeń. Natchnione przepisy dla bezglutenowców, wegetarian i całej reszty świata. Wydanie II rozszerzone

Spis treści

[ERROR]

Dodaj do koszyka Bez glutenu. Bez wyrzeczeń. Natchnione przepisy dla bezglutenowców, wegetarian i całej reszty świata. Wydanie II rozszerzone

Code, Publish & WebDesing by CATALIST.com.pl



(c) 2005-2022 CATALIST agencja interaktywna, znaki firmowe należą do wydawnictwa Helion S.A.