reklama - zainteresowany?

Potrawy z ziemniaków. Kuchnia polska. Poradnik - Sensus

Potrawy z ziemniaków. Kuchnia polska. Poradnik
ebook
Autor: Karol Skwira, Marzena Strzelczyńska
ISBN: 978-83-777-4566-3
stron: 32, Format: ebook
Data wydania: 2016-04-15
Księgarnia: Sensus

Cena książki: 1,60 zł (poprzednio: 1,98 zł)
Oszczędzasz: 19% (-0,38 zł)

Dodaj do koszyka Potrawy z ziemniaków. Kuchnia polska. Poradnik

W tej książce znajdą państwo propozycje różnorodnych dań z ziemniaków najpopularniejszych w Polsce warzyw. Przedstawiamy przepisy na potrawy pikantne, słone oraz słodkie, na zapiekanki, kluski, knedle i placki. Proponujemy interesujące połączenia ziemniaków z innymi warzywami, mięsem czy serami, które wzmacniają wartość odżywczą potrawy i uświetniają jej smak. Dzięki naszym radom mogą państwo zadziwić rodzinę oraz gości niecodziennym podaniem tego codziennego składnika naszego pożywienia. Przykładowe przepisy: kopytka z wołowiną i sosem, placki z serem pleśniowym, knedle z jabłkami, zapiekanka piwna z serem, młode ziemniaki z cukinią i serem. W serii również: Potrawy tradycyjne, Potrawy z rusztu i grilla, Surówki i sałatki, Sałatki dla każdego, Ciasta z owocami, Potrawy z ryb, Przyprawy i zioła, Potrawy mączne, Potrawy mięsne, Kuchnia włoska, Potrawy wegetariańskie, Zdrowo, szybko, tanio, Przetwory.

Dodaj do koszyka Potrawy z ziemniaków. Kuchnia polska. Poradnik

 

Osoby które kupowały "Potrawy z ziemniaków. Kuchnia polska. Poradnik", wybierały także:

  • Saga rodu z Lipowej - tom 1. Miłość i wróżby
  • Przeczucie
  • Korzystna transakcja. Strategie i taktyki skutecznego negocjatora
  • Szef, który myśli, bo warto i się opłaca
  • Prawa ludzkiej natury

Dodaj do koszyka Potrawy z ziemniaków. Kuchnia polska. Poradnik

Spis treści

Potrawy z ziemniaków eBook -- spis treści

Wstęp 1 ZAPIEKANKI Ze szparagami 4 Z koprem włoskim 4 Z mięsem mielonym 4 Warzywna z serem 6 Zielona 6 Ziemniaczana z serem 6 Warzywna kolorowa 8 Zapiekane purée 8 Z grzybami mun i orzechami 8 Warzywna z szynką 10 Piwna z serem 10 Z kalafiorem i boczkiem 10 PIECZONE, GOTOWANE, FASZEROWANE Kopytka z wołowiną i sosem 12 Młode ziemniaki z cukinią i serem 12 Łódeczki z krabami 12 Nadziewane kalmarami 14 Nadziewane twarogiem i orzechami 14 Nadziewane wątróbką 14 Nadziewane schabem 16 Pikantne 16 Z tuńczykiem 16 Kopytka z orzechami 18 Nadziewane pieczarkami z grilla 18 Po hiszpańsku 18 Wiosenne koreczki 20 Faszerowane łososiem 20 Ze szpinakiem i serami 20 KLUSKI Irenki 22 Ziołowe na ostro 22 Z oscypkiem 22 PLACKI Z marchewką 24 Z szynką i ziołami 24 Z serem pleśniowym 24 KOTLECIKI Z fasolką 26 Z pieczarkami 26 Ze szpinakiem i orzechami 26 Z mięsem mielonym 28 Słone 28 Z kokosem 28 KNEDLE Z jabłkami 30 Z kapustą i grzybami 30 Z mięsem mielonym

Dodaj do koszyka Potrawy z ziemniaków. Kuchnia polska. Poradnik

Code, Publish & WebDesing by CATALIST.com.pl



(c) 2005-2025 CATALIST agencja interaktywna, znaki firmowe należą do wydawnictwa Helion S.A.