reklama - zainteresowany?

Przetwory - Sensus

Przetwory
ebook
Autor: Karol Skwira, Marzena Strzelczyńska
ISBN: 978-83-777-4577-9
stron: 32, Format: ebook
Data wydania: 2016-04-15
Księgarnia: Sensus

Cena książki: 1,60 zł (poprzednio: 1,98 zł)
Oszczędzasz: 19% (-0,38 zł)

Dodaj do koszyka Przetwory

Tagi: Kolorowanki i mandale

Koniec lata i jesień to doskonały czas na zrobienie smacznych przetworów. Owoce i warzywa są wtedy idealne, aby zamknąć je na zimę w słoikach i otworzyć w dowolnym momencie. Będą mogli państwo wówczas delektować się pysznymi konfiturami czy naleśnikami z marmoladą. W naszej książce nie zabraknie również przepisów na przetwory warzywne, grzyby oraz orzeźwiające soki, syropy i kompoty. Robiąc domowe przetwory, powinniśmy wybierać surowce o najwyższej jakości. Trzeba też odpowiednio przygotować słoiki lub butelki, do których trafi jedzenie, i nie zapominać o umiejętnym stosowaniu przypraw i innych dodatków niezbędnych do konserwacji. Przykładowe przepisy: sok jabłkowy z miętą, marynowane rydze, ogórki kwaszone, suszone owoce róży, papryka pasteryzowana, dżem jarzębinowy, marmolada jeżynowo-jabłkowa, konfitura agrestowa, kompot czereśniowy, gruszki w occie. W serii również: Potrawy tradycyjne, Potrawy z rusztu i grilla, Potrawy z ziemniaków, Sałatki dla każdego, Ciasta z owocami, Potrawy z ryb, Przyprawy i zioła, Potrawy mączne, Potrawy mięsne, Kuchnia włoska, Potrawy wegetariańskie, Zdrowo, szybko, tanio, Surówki i sałatki.

Dodaj do koszyka Przetwory

 

Osoby które kupowały "Przetwory", wybierały także:

  • Grajfka dla dzieci. Artystyczne zdobienie jaj
  • Pilates na co dzieÅ„
  • SzkoÅ‚a bezpiecznej jazdy
  • Drony -- praktyczna nauka latania
  • Jak zarabiać na blogu. Praktyczny kurs dla blogerów

Dodaj do koszyka Przetwory

Spis treści

Przetwory. Kuchnia polska. Poradnik eBook -- spis treści

Dodaj do koszyka Przetwory

Code, Publish & WebDesing by CATALIST.com.pl



(c) 2005-2024 CATALIST agencja interaktywna, znaki firmowe należą do wydawnictwa Helion S.A.